torsdag 17 maj 2012

Framsteg med bakdelskontrollen!

ÄNTLIGEN! Som vi har tragglat med tegelstenar och musmattor.. det som behövdes var några veckors paus och nu har det gått upp för Melker vad matte vill. Känns otroligt bra! Fotpositionen har också förbättrats så nu kan vi äntligen börja jobba vidare på förflyttningarna. JIPPIE! Kan man bli gladare för mindre?! :)

6 kommentarer:

  1. Åh vad ni är duktiga! Vi tragglar också det där, går sådär...

    Ja, det är ganska stor skillnad på dom!
    Bostons mognar ganska sent i kroppen så Yra är inte klar än, dom brukar bli klara runt 2 års åldern.
    Hon har en del att "grövna på sig" och bli mer satt i kroppen.
    Men det ska vara tydlig skillnad på hane och tik.
    Mer önskvärt är att dom är lite längre i ryggen som Yra just för kotornas skull. Teo tenderar till att få lite "räkrygg" nästan hehe. Bägge går dock väldigt bra på utställning så är helt vad domaren för dagen tycker!

    Nu blir min mamma glad när hon skriver så. Teo är såååå fin enligt henne och hon förstår absolut inte varför han inte är en "champinjon" än ;)

    SvaraRadera
  2. Men gud va duktig han är! Kan du inte göra någon liten film på hur ni började träna? Vore jättekul att se :) Stella äter också planet pet godis, vi köper även "chicken chip" i samma märke superbra att ha med på promenad och dela i småbitar att belöna med. Räcker att ha med ett "chips" på en promenix så slipper man packa hela fickan full :) Jag delar den med tänderna under promenadens gång, husse tycker dock den luktar skit så han delar upp den innan... Kul att ni är tillbaka! :)
    / Cajsa och Stella

    SvaraRadera
  3. Så himla duktiga ni är!! :)

    SvaraRadera
  4. WOOHOO... duktiga Melker & Matte :D

    SvaraRadera
  5. Mycket snyggt Fanny! Lägg nu även in backaträning. Detta ger superbra bakdelskontroll! Flytta dig på alla möjliga sätt, framåt, bakåt, åt sidan, snabbt, långsamt mm. Vad du än gör så ska Melker flytta efter i position! Kram Emelie

    SvaraRadera
  6. Åh så duktig han är! :) Hade också gärna sett en film hur ni började träna för att få det sådär bra!

    SvaraRadera